Conferinta InvesTenergy

Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic -  “Să punem Oamenii din Energie în Lumină!”

În sectorul energetic se lucrează la foc continuu pentru a se asigura buna funcționare și siguranța Sistemului Energetic Național, precum și servicii de calitate pentru toți consumatorii. Știm cu toții că este o muncă care cere sacrificiu și nu se acceptă greșeli, care se face cu dedicare și profesionalism și, de aceea, specialiștii din energie trebuie prețuiți pentru munca lor. Ei își fac datoria, cu pasiune și responsabilitate!

Adresăm MULȚUMIRI specialiștilor din sectorul energetic, din toate ariile de activitate, profesioniștilor care sunt mereu la datorie și ne plecăm cu recunoștință în fața lor, prețuindu-le munca.

La ediția din 2021 a Conferinței anuale InvesTenergy, am lansat acest proiect special, pe care l-am prezentat prin organizarea unei festivități. Am premiat – împreună cu invitații și partenerii InvesTenergy – specialiști merituoși pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

Primele două ediții ale Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor au fost cu emoție și bucurie, cu recunoștință și prețuire față de specialiștii din energie premiați și față de toți specialiștii din sectorul energetic. Vă invităm să le vizionați!

Felicitări tuturor!

PARTENERI OFICIALI

PARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER

PARTENERI MEDIA